"Årets Finnjollebild?" (Publicerad 2016-07-30)
Här kommer en bild som visar Pär Friberg / SWE 91 när han går i mål på halvvind i "Parctice Race", som seglades dagen innan årets Finn World Masters i Torbole startade.
Frågan är om inte denna bild kan kallas "årets Finnjollebild?" En bild som verkligen visar att det är roligt att segla Finnjolle.
Bilden finns också med i FINNFARE augusti 2016 (sidan 14 i artikeln "Rafa Trujillo wins largest Finn event ever at 2016 Masters".)

Har du någon annan bild som kan mäta sig med bilden på Pär Friberg och som också visar hur roligt det är att segla Finnjolle... skicka gärna in bilden till undertecknad, för publicering på hemsidan.

Rent allmänt önskar vi fler bilder till Svenska Finnjolleförbundets hemsida!
Har du bilder med Finnjolleanknytning som du vill få publicerade på Svenska Finnjolleförbundets hemsida - skicka dem till torstenjarnstam(et)yahoo.se

Bifoga gärna lite uppgifter om bilden: vem som fotograferat och när, samt kortfattat text som ger lite bakgrund till bilden.
Bilder "från förr" och bilder från nutid, är lika uppskattade!

Resultat m.m. från årets Finn World Masters, gå in på länken till IFA,s hemsida:
http://www.finnclass.org/news/166-major-championships-2016/859-rafael-trujillo-wins-first-finn-world-masters-in-torbole

Seglarhälsningar Torsten Jarnstam / SWE 111
Ordförande Svenska Finnjolleförbundet

Photographer: Berit Hainoja
Bilder
    
GOTT NYTT FINNJOLLEÅR!Träning på Sööfjor´n maj 2013Björn Allansson / SWE 6Erik Åberg tränar på Sööfjor´n 2013Fler bilder önskas till hemsidan!Fler bilder önskas till hemsidan!Fler bilder önskas till hemsidan!Fler bilder önskas till hemsidan!GOD JUL och GOTT NYTT FINNJOLLEÅR!
Betala med Swish
123 029 02 13
QR Code
© Copyright 2024 Finnjolleförbundet

Anders Lundströms gata 13, 169 73 Solna

Kontakta oss via e-post info@finnjolle.se