Svenska Finnjolleförbundet
1954 bildades Svenska Finnjolleförbundet. Första Svenska Mästerskapen för Finnjolle seglades 1955 på Siljan. Svensk Mästare den gången blev Finnjollens konstruktör Rickard Sarby. Svenska Finnjolleförbundet är ett av Internationella Finnjolleförbundets nationella förbund. Vår målsättning är att utveckla Svensk Finnjollesegling - ge bra service till medlemmarna och på olika sätt arbeta för "att öka bredden". Den sociala gemenskapen och bra tävlingar, är viktig för att nå målet att få fler att segla Finnjolle, Olympisk enmansjolle i 65 år, 1952 -2017.
Svenska landslaget i Finnjolle
Nästa generation Finnjolleseglare
Bilder
    


Fler bilder önskas till hemsidan! SM-race på Vänern i sommar Finnjolle, som ny säljes Hängband , tampar mm säljes
Medlemsavgift för 2017 Medlemsavgift för 2017 Styrelsen sammanträder i Karlstad 4 mars Seglardagen 2017
Fler bilder önskas till hemsidan! Fler bilder önskas till hemsidan! Fler bilder önskas till hemsidan! Medlemsavgift för 2017
Fler bilder önskas till hemsidan! Medlemsavgift för 2017 Fler bilder önskas till hemsidan! Fler bilder önskas till hemsidan!

Page 1 Page 2 Page 3 


Fler bilder önskas till hemsidan! (Publicerad 2017-02-25)

Vi önskar fler bilder till Svenska Finnjolleförbundets hemsida!
Har du bilder med Finnjolleanknytning som du vill få publicerade på Svenska Finnjolleförbundets hemsida - skicka dem till torstenjarnstam(et)yahoo.se

Bifoga gärna lite uppgifter om bilden: vem som fotograferat och när, samt kortfattat text som ger lite bakgrund till bilden.
Bilder "från förr" och bilder från nutid, är lika uppskattade!

Bilden visar ett av racen under P-Cupen i Karlstad i september 2012. P-Cupen i Karlstad är ett socialt seglingsevent. Under en dag umgås seglarna vid KKF,s klubbanläggning och blir allt eftersom lottade i olika grupper och i olika Finnjollar. Två seglingar i grundomgången får varje deltagare segla. Sedan seglas semifinaler, B-final och A-final. När en segrare är korad, blir det dusch och bastu. Som avslutning på dagen, blir det gemensam middag i klubbrummet, allt i trivsam kamratlig seglaranda.

Seglarhälsningar Torsten Jarnstam / SWE 111
Ordförande Svenska Finnjolleförbundet

Photographer: Tonny Nyrén
FindUsOnFacebook
Svenska Sjö - båtförsäkring för båtfolk av båtfolk,
nu i samarbete med Svenska Finnjolleförbundet
Logga för Svenska Sjö