Artikel i NWT i Värmland (Publicerad 2017-10-21)
I Nya Wermlands-Tidningen fredag 20 oktober 2017, fanns det en artikel om Fredrik Tegnheds Finnjollesäsong 2017.
Undertecknad hade skickat in "Segrar i satsning mot VM", en artikel om Fredriks framgångsrika tävlingssäsong det här året... då han vann både Sverige Cupen och Nordic Cup. Dessutom blev han nr.1 på rankinglistan för VM och EM 2018.

Fredrik riktar nu blicken mot nästa säsong: Sverige Cupen, Nordic Cup, Finn World Masters och Finn Gold Cup och säsongen 2019 med bland annat Finn World Masters i Skovshovet i Danmark. Han laddar under kommande vinter att med ytterligare muskler bli 5-6 kilo tyngre. Även konditionsträning finns med under perioden fram till att seglingssäsongen är i gång igen.

Helt klart kan vi konstatera att Finnjolleseglingen i Sverige inte får speciellt mycket utrymme i massmedia. Därför att det viktigt att vi alla hjälps åt att kontakta tidningar, radio, TV, när möjligheter finns, att vi förser massmediaredaktionerna med artiklar och pressmeddelande. Det bör vi alltid göra när vi har tävlingar och även i andra sammanhang när Finnjollen är i fokus... träningsläger o.s.v.
Självklart är sociala medier också en viktig arena att synas på. Det gör vi redan nu, bland annat genom vår Facebooksida Finnjolle Sverige.

Bilden är från årets Sola Cup / Sverige Cup-avslutning och Klassmästerskap i Karlstad och visar Fredrik Tegnhed / SWE 5 "in action" under en av delseglingarna.

Seglarhälsningar Torsten Jarnstam / SWE 111
Ordförande Svenska Finnjolleförbundet

Photographer: Tonny Nyrén
Bilder
    
Artikel i NWT i VärmlandFinn World Masters 2017Vinnare av P-cupen 2017Fler bilder önskas till hemsidan!P-cupen i Karlstad 2017Träningsläger 22-23 april i KarlstadKSSS Olympic Class Regatta 2017GKSS Olympic Class Regatta 2017SM i Träslövsläge 2018
FindUsOnFacebook
Svenska Sjö - båtförsäkring för båtfolk av båtfolk, nu i samarbete med Svenska Finnjolle Förbundet


Logga för Svenska Sjö
© Copyright 2017 Finnjolleförbundet