FinnVasan 2009

Forum | Svara på detta inlägg
Torsten Jarnstam  torstenjarnstam@yahoo.se 2009-07-22 08:13
Hej alla Finnjolleseglare!
Jag har nu varit hemma några dagar sedan vi seglade FinnVasan och känslan av att ha varit med om ett mycket häftigt äventyr finns stark och kommer så att göra för alltid. Vill med dessa rader tacka Veine och Christer i följebåten för deras mycket goda insats som matbåt, säkerhetsbåt, startfartyg, transportbåt för våra packningar.
Sedan vill jag också tacka alla Finnjollekompisar som seglade årets upplaga av FinnVasan. Micke, Christian, Ville (från Finland), Björn, Ulf, Gunnar, Erik och Adam - tack för trevlig samvaro! Vi var ett härligt gäng av unga och gamla, som tillsammans genomförde denna segling från Långedrag till Smögen och gjorde den till ett oförglömligt seglingsminne.
Seglarhälsningar
Torsten i Karlstad
Torsten Jarnstam  torstenjarnstam@yahoo.se 2009-07-22 08:49
Hej alla Finnjolleseglare!
Minnet är inte alltid på topp. Glömde att tacka Mickes fru Yvonne och Mickes syster för deras insats som extra säkerhetsbåt i Albin 78:an. Tjejerna lyckades framgångsrikt att navigera på okända farvatten. Speciellt under lördagen då regnet stod som spön över vattenytan på Marstrandsfjorden som samtidigt bjöd på väldigt mycket vind och vågor.
Tack tjejer för er tappra insats under årets upplaga av FinnVasan!
Seglarhälsningar
Torsten i Karlstad

Du behöver logga in för att skriva i forumet

Betala med Swish
123 029 02 13
© Copyright 2018 Finnjolleförbundet