Fler bilder önskas till hemsidan! (Publicerad 2021-11-10)
Vi önskar fler bilder till Svenska Finnjolleförbundets hemsida!
Har du bilder med Finnjolleanknytning som du vill få publicerade på Svenska Finnjolleförbundets hemsida - skicka dem till torstenjarnstam (at) yahoo.se

Bifoga gärna lite uppgifter om bilden: vem som fotograferat och när, samt kortfattat text som ger lite bakgrund till bilden.
Bilder "från förr" och bilder från nutid, är lika uppskattade!

Bilden är från Öppna Svenska Mästerskapen för OK-jolle och Finnjolle i Träslövsläge i augusti 2018 och visar Fredrik Lööf - Svensk Mästare i OK-jolle 2018.

Vi passar också på att gratulera Fredrik Lööf - f.d. Finnjolle- och Starbåtsseglaren till att blivit utnämnd att ingå i Svensk Seglings Hall of Fame. Fredrik blev invald i samband med Seglingens Mästare i Marstrand 9-10 oktober 2021.
Grattis Fredrik!

Har du upplevelser/händelser från förr eller nutid, som har Finnjolleanknytning och som du vill berätta om - går det bra att skicka berättelserna till torstenjarnstam (at) yahoo.se

Ps. Kan du tänka dig att stödja Svensk Finnjollesegling?
Att vara stödjande medlem i Svenska Finnjolleförbundet, är ett bra sätt att hålla dig uppdaterad om Svensk- och Internationell Finnjollesegling.
Stödjande medlemskap kostar 200 SEK/år.
Hör gärna av dig till undertecknad via mail: torstenjarnstam (at) yahoo.se och meddela att du önskar bli stödjande medlem eller att du önskar få mer information om vad stödjande medlemskap innebär.
Som stödjande medlem får du Internationella Finnjolleförbundets medlemstidning FINNFARE direkt hem i din brevlåda.

Seglarhälsningar Torsten Jarnstam / SWE 111
Ordförande Svenska Finnjolleförbundet

Photographer: Torsten Jarnstam
Bilder
    
Vad tittar dom på?Vem vann VM i Finnjolle 1975?Vill du bli stödjande medlem?Fler bilder önskas till hemsidan!Finn Gold Cup / Bermuda 1969Fler bilder önskas till hemsidan!Sverige Cup-regattor 2022Fler bilder önskas till hemsidan!Vill du bli stödjande medlem?
Betala med Swish
123 029 02 13
QR Code
© Copyright 2021 Finnjolleförbundet

Anders Lundströms gata 13, 169 73 Solna

Kontakta oss via e-post info@finnjolle.se