Träningsläger på Hönö (Publicerad 2020-10-14)
Måndag och tisdag 12-13 oktober, besökte Tonny Nyrén och undertecknad Finnjolleseglarna på Hönö.
Åtta seglare som har sina Finnjollar på Hönö, hade hörsammat att "tränarteamet" från Karlstad var på besök och gav råd och tips... om riggkunskap, hur en idealisk mast bör böja, segelkunskap och akterlikets betydelse för fart och höjd, hur trimmas seglet mest effektivt, seglingsteknik (läs: styrning) på kryss och en mängd andra bra råd för att få ut mer av sitt Finnjolleseglare.

Bilden visar några av deltagarna under träningsdagarna på Hönö. Fr. v. ser vi Per Kollberg, Åke Brolin, Tonny Nyrén och Peter Bernstein, som kollar hur toppen av seglet ser ut när Tonny skotar ner bommen.

Ps. Deltagarna tyckte att båda dagarna var mycket givande och de kan nu på egen hand och tillsammans, fortsätta utvecklingen till att bli en ännu bättre Finnjolleseglare!

Seglarhälsningar Torsten Jarnstam / SWE 111
Ordförande Svenska Finnjolleförbundet

Photographer: Torsten Jarnstam
Bilder
    
Finnjolleseglarna på HönöFinn Gold Cup Bermuda 1969Sverige Cupen för Finnjolle 2021Fler bilder önskas till hemsidan!Klisterdekal och tygmärkeTräningsläger på HönöTräningsläger på HönöFinnjolle deltar i Mästarnas Mästare 2020Resultat Sverige Cupen / EM och VM kval 2020
Betala med Swish
123 029 02 13
QR Code
© Copyright 2020 Finnjolleförbundet

Anders Lundströms gata 13, 169 73 Solna

Kontakta oss via e-post info@finnjolle.se