En bild från för länge sedan (Publicerad 2019-06-03)
Här kommer en rapport från Johan Åstrandsson:
"Finnjolle 585 Raudachel. Köpte den för någon 1000 lapp. Renoverade den och seglade ett kval i Finnjolle i Karlstad 82. Minns att hängremmarna satt lite löst så hängstilen inte var den bästa. Det blev ett år till och ett SM i Ängelholm 83. Det blev en skräckupplevelse på Skälderviken och jag trodde båten skulle gå i bitar så jag åkte in i hamn.
Året efter hade jag en Vanguard som var den tidens hetaste dock 10 år gammal. Ingen OS satsning direkt men det var kul med Finnjolle trots mina 75 kg."

Ps. Vi önskar fler bilder till Svenska Finnjolleförbundets hemsida! Har du bilder med Finnjolleanknytning som du vill få publicerade på Svenska Finnjolleförbundets hemsida - skicka dem till torstenjarnstam(et)yahoo.se

Bifoga gärna lite uppgifter om bilden: vem som fotograferat och när, samt kortfattat text som ger lite bakgrund till bilden.
Bilder "från förr" och bilder från nutid, är lika uppskattade!

Har du upplevelser/händelser från förr eller nutid, som har Finnjolleanknytning och som du vill berätta om - går det bra att skicka till
torstenjarnstam(et)yahoo.se

Seglarhälsningar Torsten Jarnstam / SWE 111
Ordförande Svenska Finnjolleförbundet

Photographer: Åstradsson familjearkiv
Bilder
    
Segling i Öresund 30 dec. 2019Boken om Göran AnderssonGOD JUL och GOTT NYTT ÅR!Finnjollesegling i Karlstad 15 decemberFler bilder önskas till hemsidan! Uppdatering av kalendern!T-shirt Sverige Cup-regattorna 2020Svensk Mästare i Finnjolle 2020?
Betala med Swish
123 029 02 13
QR Code
© Copyright 2020 Finnjolleförbundet

Skolgatan 12B, 753 11 Uppsala

Kontakta oss via e-post info@finnjolle.se