Magnus Olin tränar inför FWM (Publicerad 2019-04-07)
"En lättviktare på glid"
Magnus Olin / SWE 10 har skickat en bild till "redaktören". Den visar Magnus under ett av sina träningstillfällen... 6 april på Baggensfjärden. Målet är tydligt... Finn World Masters i Skovshoved i Danmark 7-14 juni 2019.

Magnus rapporterar: "Fotografen är Stefan Mälstad, seglare, tandläkare, men framför allt omtalad för att han bedrivit seglarskola för nybörjare i många år. Han kallar det jolleskoj och betonar att glädjen att vara på vattnet är viktigt, kappsegling kommer när det kommer."

Ps. Fantastiskt att Magnus efter ca 40 års uppehåll med Finnjollesegling, nu återupptaget sitt seglande i Finnjolle. För den som inte känner till det, så blev Magnus världsmästare i Malmö 1975 när han vann Finn Gold Cup.

Seglarhälsningar Torsten Jarnstam / SWE 111
Ordförande Svenska Finnjolleförbundet

Photographer: Stefan Mälstad
Bilder
    
Topp ok--jolle bytes mot finnjolleT-shirt beställningFler bilder önskas till hemsidan!Fredrik Lööf is new OK Dinghy World No. 1Torsten förärades SSFs BronsplakettOjdå... det här är våghalsigt!Magnus Olin tränar inför FWMJohannes Pettersson 4:a efter dag 3Träningsläger i Karlstad 27-28 april
Betala med Swish
123 029 02 13
QR Code
© Copyright 2019 Finnjolleförbundet