Segling på is - en vinteraktivitet (Publicerad 2019-01-06)
Här kommer en rapport från Mikael Brandt, Finnjolleseglare i Uppsala.
Så här skriver han i mail daterat lördag 5 januari 2019:
"Knaggligt och lätt styrande överis här och var (troligen frusen imorgon) på solskenstur i 2-4 m/s nordvästlig på Tämnaren i dag. Anders V. fotade mig när jag seglar för babords halsar."

Mikael rapporterar även angående SM i draksegling som hölls på Galten, västligaste Mälarfjärden vid Kvicksund, 29 december 2018.
"Minsta deltagarantalet någonsin. Endast 4 seglare som gick i mål. Jag var i ledningen totalt på sista kryssen, men Anders Pers var lite snabbare på slutet och vann. Lättvind 2-3 m/s gynnade mig! Fler konkurrenter önskas!!!
1:a Anders Pers. 2:a Mikael Brandt. 3:a Lasse Fromell. 4:a Alexander Sahlin."

Ps. Vi önskar fler bilder till Svenska Finnjolleförbundets hemsida!
Har du bilder med Finnjolleanknytning som du vill få publicerade på Svenska Finnjolleförbundets hemsida - skicka dem till torstenjarnstam(et)yahoo.se

Bifoga gärna lite uppgifter om bilden: vem som fotograferat och när, samt kortfattat text som ger lite bakgrund till bilden.
Bilder "från förr" och bilder från nutid, är lika uppskattade!

Seglarhälsningar Torsten Jarnstam / SWE 111
Ordförande Svenska Finnjolleförbundet

Photographer: Anders V. / Team UKF
Bilder
    
Magnus Olin i Finn World Masters 2019Finn World Masters 2019Finn World Masters 2019En bild från för länge sedanNytt pris för Patamast 2007 säljes!Se till att alla luckor är tillskruvade!Säljes - Petticrow 2015Vår-regattan i Träslövsläge
Betala med Swish
123 029 02 13
QR Code
© Copyright 2019 Finnjolleförbundet