Fler bilder önskas till hemsidan! (Publicerad 2018-10-23)
Vi önskar fler bilder till Svenska Finnjolleförbundets hemsida!
Har du bilder med Finnjolleanknytning som du vill få publicerade på Svenska Finnjolleförbundets hemsida - skicka dem till torstenjarnstam(et)yahoo.se

Bifoga gärna lite uppgifter om bilden: vem som fotograferat och när, samt kortfattat text som ger lite bakgrund till bilden.
Bilder "från förr" och bilder från nutid, är lika uppskattade!

Bilden är från årets Sola Cup / Sverige Cup-avslutningen / Klassmästerskap för masterseglare och visar undertecknad under en av delseglingarna. Svante Collvin / SWE 2 syns också på bilden.

Ps. Så här i slutet av seglingssäsongen 2018, är det på sin plats att rikta blickarna mot seglingssäsongen 2019. För att förbereda sig inför nästa års hängande i Finnjollen, är det inte alldeles fel att konditions- och styrketräna... och det kan man göra på olika sätt, exempelvis... längdskidåkning, långfärdsskridskor eller träna på gymmet.

Seglarhälsningar Torsten Jarnstam / SWE 111
Ordförande Svenska Finnjolleförbundet

Photographer: Tonny Nyrén
Bilder
    
GOTT NYTT FINNJOLLEÅR!GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!Stödjande medlem i SFFSvenska Mästerskapen för Finnjolle 2018Segling på is - en vinteraktivitet2024 Finnjollen ramlar ur OSFler bilder önskas till hemsidan!Finn jolle sælgesPhoto FINNish - 60 years of FINN SAILING
Betala med Swish
123 029 02 13
QR Code
© Copyright 2019 Finnjolleförbundet