Världscupen i Hyeres 2016 (Publicerad 2016-04-26)
Världscupen i Hyeres 2016 (16-04-26)
Hej! Imorgon börjar seglingens Världscup i franska Hyeres.
Det är säsongens första världscupstävling i Europa och det blir första tävlingen sedan EM för en dryg månad sedan för min del. Har sedan EM lagt fokus under seglingspassen på att hitta toppfarten på kryssen.
Vi har varit på plats i Hyeres och tränat i tio dagar och det har bjudits på mestadels friska vindar. Så friska att vi sent häromkvällen fick åka tillbaka ner till klubben för att säkerställa att båtarna var tillräckligt bra surrade ner i backen.
Förberedelserna har varit bra och jag känner att bitar i styrningen börjar falla på plats men jag känner inte att jag är riktigt där jag vill vara fartmässigt. Varför även sista dagen innan tävling ägnas åt några sista finjusteringar för att hitta ytterligare fart på kryssen i den väldigt friska hyeres vinden.

Håll tummarna och följ gärna tävlingarna på deras hemsida:
http://swc.ffvoile.com/

Må väl
//Björn Allansson

Photographer: Ricardo Pinto
Bilder
    
GOTT NYTT FINNJOLLEÅR!Träning på Sööfjor´n maj 2013Björn Allansson / SWE 6Erik Åberg tränar på Sööfjor´n 2013Fler bilder önskas till hemsidan!Fler bilder önskas till hemsidan!Fler bilder önskas till hemsidan!Fler bilder önskas till hemsidan!GOD JUL och GOTT NYTT FINNJOLLEÅR!
Betala med Swish
123 029 02 13
QR Code
© Copyright 2024 Finnjolleförbundet

Anders Lundströms gata 13, 169 73 Solna

Kontakta oss via e-post info@finnjolle.se