ISAF Sailing World Cup Miami 2015 (Publicerad 2015-01-25)
En rapport från Björn Allansson som är i Miami för att segla ISAF Sailing World Cup 2015:
"Imorgon börjar världscupen. Hej! Är sedan två veckor på plats i Miami för nästa världscup. Efter några dagars inledande försening av containern med båtarna från föregående världscup har vi haft riktiga drömförhållanden under träningen.
Har under den senaste månaderna valt att lägga extra fokus på fysträning då mästerskapen ligger relativt sent denna säsong. Känner att detta nu börjar bära frukt och återspeglas i båtfart. Förhållandena här i Miami har också möjliggjort att vi lyckats få in mycket kvalitativ seglingsträning vilket är en bristvara hemma i Sverige så här års.
Jag går in i tävlingen väl medveten om att jag är en av de snabbaste seglarna. Det verkligt avgörande under världscupen kommer dock vara att lyckas plocka de första vindvriden i varje delsegling. Seglarhälsningar Björn Allansson"

Seglarhälsningar Torsten Jarnstam / SWE 111
Ordförande Svenska Finnjolleförbundet

Photographer: Okänd
Bilder
    
Gott Nytt År!Björn Allansson / SWE 6Förvaring under vintern av vår FinnjollarSvensk Finnjollesegling mot en ny säsong... 2016!God fortsättning på julhelgen!Svenska Seglarförbundet önskar God JulDevoti 2004GOD JUL och GOTT NYTT FINNJOLLEÅR! Svenska Mästerskapen i Nynäshamn 2012
Betala med Swish
123 029 02 13
QR Code
© Copyright 2024 Finnjolleförbundet

Anders Lundströms gata 13, 169 73 Solna

Kontakta oss via e-post info@finnjolle.se