Världscupen i Melbourne är nu avslutad (Publicerad 2014-12-16)
Jag gick in i det avslutande medaljracet med inställningen att vinna, "go big or go home", för att lyckas komma upp på pallen. Tävlingens vinnare Ed Wright var dock för svår att rå på. Blev tvåa i det avslutande medaljracet vilket räckte till en total fjärdeplats på världscupen i Melbourne.
Det har varit en vecka med fantastisk segling, men också en vecka där två av sex tävlingsdagar ställts in. En på grund av för mycket vind och en där vinden försvann.
Har seglat bra och stabilt och är riktigt nöjd med att återigen vara topp 5 på en världscup. Det som saknats för att nå podiet är förmågan att utnyttja givna möjligheter tillräckligt bra. Krävs ett mer offensivt och uppoffrande seglande för att nå pallen. Nästa chans ges i Miami i januari. Nu gäller hård träning fram tills dess för att uppnå målet.

Julhälsningar från Melbourne
//Björn Allansson

Photographer: Kamera i aktern
Bilder
    
Paul ElvströmDe sista Finnjollarna tas in för vinterförvaringSverige Cupen 2015P-Cupen i Karlstad 2014P-Cupen i Karlstad 2014Svenska Mästerskapen 2009Svenska Mästerskapen 2009Svenska Mästerskapen 2009God forsättning på julhelgen!
Betala med Swish
123 029 02 13
QR Code
© Copyright 2024 Finnjolleförbundet

Anders Lundströms gata 13, 169 73 Solna

Kontakta oss via e-post info@finnjolle.se