SM, DM og NM

Forum | Svara på detta inlägg
Richard  berg-lar@post5.tele.dk 2006-08-08 09:05
Hej i Sverige.

Hvad kan vi gøre for at få flere til at deltage i sejladser på den anden side af sundet ? Vi ser efterhånden at der kommer færre Svenske både til DM og endnu færre Danske til SM. Nordisk er efterhånden ved at blive et nationalt stævne i enten Sverige eller Danmark. NM lå kun nogle timers kørsel nord for Broen og DM skal iår sejles i Hornbæk, hvor man næsten er ligeså tæt på Sverige som på Danmark, og alligevel kun 2 danskere til nordisk og een svensker til DM. Hvad kan vi gøre ? Er problemet at der er for mange stævner i Juli/August ? Vi skal have Generalforsamling i den danske finnjolleklub på fredag, så er der noget af jer der har nogle gode ideer til hvordan vi kommer videre ? Hilsen Richard DEN 18
Sverker   2006-08-13 21:32
Bra att ni danskar tar upp frågan i det svenska forumet. Det kanske kan göras en del för att samordna den danska kalendern med den svenska. Jag har seglat danska mästerskapen en gång (2002?) och det är en av de trevligaste regattor jag varit med om (inklusive en incident med "mean machine Fleming Jensen" i ett av racen..). Detta år blev det inte av på grund av att det låg för nära NM och att intresset från övriga svenskar var rätt ljumt.

Kanske det går att samordna de svenska och danska kalendrarna bättre, men förklaringen till att det kommer färre svenskar till Danmark är nog att finnjolleseglandet i Sveige blivit mindre, kanske framför allt på västkusten. Växer klassen i Sverige kommer fler svenskar till Danmark. Skulle tro att problemet är detsamma i Danmark. Eller?

Du behöver logga in för att skriva i forumet

Betala med Swish
123 029 02 13
QR Code
© Copyright 2018 Finnjolleförbundet