Sverige Cup 4

Forum | Svara på detta inlägg
Stefan Fagerlund  stefan.fagerlund@se.aga.com 2005-08-25 09:23
Nu är det snart dags för Sverige cup 4 i Karlstad. En liten försmak på nästa års SM vatten och som vanligt bra arrangemang.
På årsmötet vid SM i Nynäshamn pratade vi om att försöka få många båtar till nästa års SM, gamla som nya, så varför inte försöka få med dessa redan till årets regatta i Karlstad. Börja att snickra dubbel, trippel och kvadruppelställningar till era släpkärror och ta med alla Finnjollar ni kan hitta. KKF kommer att se till att deras tiotalet båtar stora finnjolleflotta kommer ut på vattnet. Med antingen båtägaren eller någon annan seglare på kanten.

Vi ses i Karlstad!

/Stefan
Sverker Härd  sverker.hard@finance.ministry.se 2005-08-26 19:35
Angående många båtar. Var ju inte så många på SM tyvärr. Verkar vara problem i Danmark också, ca 14 båtar på ett DM måste vara ett bottenrekord. När jag var där för några år sedan var det runt 50 båtar. På deras finnjollesida kan man läsa om förslag för att öka antalet deltagande båtar framöver. Särskilda mästerskapspriser på DM för juniorseglare och masters är ett (två) förslag. Att lägga mästerskapet på en ort där det finns en aktiv finnjolleflotta är ett annat.

Jag är med i Karlstad!

/Sverker

Du behöver logga in för att skriva i forumet

Betala med Swish
123 029 02 13
QR Code
© Copyright 2018 Finnjolleförbundet