KM, ändring i programmet

Forum | Svara på detta inlägg
Mikael Brandt  mikaelbrandt721@hotmail.com 2003-09-12 07:38
KM blev succe med sitta i brunnen väder i första seglingen och fin 3-4 m sek i de två avslutande seglingarna. Josef Schwan, tonåring, debuterade i finn och det märks att han har finnjollesegling i generna, Han hade definitivt inte snabbaste båten men seglade snyggt och väl. Flodis gamla träbåt kom i till första start och hade tyvärr ett utblåst segel, men Micke har två segel till hemma som han skall pröva. Sverker seglade snabbt och vann sista överlägset.

En lättvindsexpert som verkligen styrde rätt sin lånade Hansenfinn finn till en stark trredjeplats gjorde att Sverker H uttalade sig till Björn E lite förvånat: "Du seglar ju bra! "

Många tilltrasslade situationer uppstod när det tio man starka fältet gyttrade sig runt rundningsmärken och finngubben själv klanta sig i en start, men allt redde ut sig och det blev till nyttig kappseglingsträning. 4 deltagare hade inte fyllt trettio, yngsta medelåldern på KM på decennier. Vilka tårtor sen, men var var ejollarna?

Ändring i seglingsprogrammet. Nu på söndag den 14:e kör vi Distansen till Skokloster kl 1000. Dubbelkryssen får vi köra senare, den gick ej i söndags
OBS Distans och dubbelkryss är öppna för alla klasser utom opti och Zoom 8. Dessa har annonserats som rena finnjolleevenemang. Det kanske blir kattor och lasrar och ejollar med oxå?
Finnjollesektionen (som tagit sig friheten till ovanstående)
Glöm ej 2dagars den 20 - 22 sept med DM!

Josef  josef.schwan@liberal.se 2003-09-17 15:40
Du kommer inte få över mig till Finnjolleklassen. Gener eller ej...

// Josef

Du behöver logga in för att skriva i forumet

Betala med Swish
123 029 02 13
© Copyright 2018 Finnjolleförbundet